Büyük bir karıştırma kabında un, şeker, kabartma tozu, tuz ve tarçını karıştırın.
Süt ve hindistancevizi yağını ekleyin ve hamur kıvamı alana kadar karıştırın.
Doğranmış California cevizlerini, kuru cranberry’leri ve portakal kabuğu rendesini hamura ekleyip karıştırın. Hamuru yaklaşık 18 cm uzunluğunda yassı bir rulo şekline getirin.
30 dakika pişirin, sonra fırından çıkartıp fırın sıcaklığını 160°C (fan 140°C)’ye düşürün.
15 dakika soğumaya bırakın, ardından 1,5 cm kalınlığında dilimleyin. Dilimleri dikkatlice fırın tepsisine geri dizin ve her iki tarafını da 10’ar dakika daha pişirin. Tamamen soğumaya bırakın.
Soğuduktan sonra biscotti’lerin yarısını eritilmiş beyaz çikolataya batırın ve üzerine doğranmış ceviz ile kuru cranberry serpin.
Çikolatanın donması için 10 dakika buzdolabında bekletin.