Tavuk göğsünü enlemesine dilimleyerek, yaklaşık 1 cm genişliğinde şeritler elde edin. kırılmış mısır gevreği, dövülmüş ceviz, tuz, biber ve kekik otunu derin olmayan bir fırın tavasında karıştırın.
Kremayı derin olmayan bir tabağa veya tart tabağına dökün. Her seferinde birkaç parmak tavuğu tabağa alarak, nemlenmelerini sağlayın; tavuktan fazla kremayı sallayarak alın ve şeritleri mısır gevreği karışımına aktarın.
Tavuk şeritlerini karışımda döndürerek ve karışımı yüzeye doğru bastırarak tamamen karışımla kaplanmalarını sağlayın.
Parmak patatesleri, parşömen kaplı fırın tepsilerine alın. Tüm şeritler karışımla kaplanana kadar aynı işlemi tekrar edin. Geri kalan kremayı ve kaplama karışımını atın.
Tepsileri sürenin yarısında döndürerek, 200°C’de 15 dakika boyunca veya hafif altın-kahverengi olana kadar pişirin.
İstediğiniz dip sosuyla servis etmeden önce 3 ila 5 dakika dinlendirin.