Unlu Mamuller

Elma ve Cevizli Ton Balıklı Salatalı Sandviç

Açıklama

Bu salata, masa başında kolayca hazırlayabileceğiniz malzemelerle yapılıyor! Ekmek üzerinde sandviç olarak ya da çıtır krakerlerin üzerinde harika bir atıştırmalık olarak sunabilirsiniz.

Toplam Hazırlama Süresi: 5 Dakika
Porsiyon: 1

Besin İçeriği

  • Kalori: 520 cal
  • Toplam Yağ: 21 g
  • Doymuş Yağ: 3 g
  • Trans Yağ: 0 g
  • Çoklu Doymamış Yağ: 13 g
  • Tekli Doymamış Yağ: 4 g
  • Kolesterol: 44 mg
  • Sodyum: 603 mg
  • Karbonhidrat: 56 g
  • Diyet Lifi: 11 g
  • Toplam Şeker: 18 g
  • Eklenen Şekerler: 0 g
  • Protein: 19 g
  • D Vitamini: 1 mcg
  • Kalsiyum: 100 mg
  • Demir: 3 mg
  • Potasyum: 115 mg

İçindekiler

  • 1 paket suda hafif ton balığı
  • 1 ayrı paket mayonez (yaklaşık 1 yemek kaşığı)
  • 1/4 küçük elma, çekirdekleri çıkarılmış ve doğranmış
  • 1 yemek kaşığı kurutulmuş kızılcık
  • 2 yemek kaşığı iri kıyılmış Kaliforniya cevizi
  • 1/8 çay kaşığı öğütülmüş karabiber
  • 2 yemek kaşığı hafifçe ezilmiş çıtır soğan (isteğe bağlı)
  • 2 dilim buğday ekmeği

Hazırlık

  • Ton balığı, mayonez, elma, kurutulmuş kızılcık, ceviz ve mayonezi küçük bir kapta karıştırın. Biberle tatlandırın ve arzu ederseniz çıtır soğan serpin.
  • Ton balığı karışımını sandviç için buğday ekmeğine sürün veya ton balığı salatası olarak sade yiyin.

Tarifler